isolering

Finn det gode vårprosjektet

Finn det gode vårprosjektet

Når våren melder sin ankomst er det lett å starte prosjekt-hjernen. Den slås på nesten helt automatisk når fuglene begynner å synge, knoppene springer ut og solen blir litt varmere. Da får man lyst til å sette i gang prosjekter i hjemmet som har ligget i dvale hele vinteren. Her kan du lese mer om hvordan du finner det gode vårprosjektet. 

Hva trenger huset? 

Det er først og fremst en god ide å kartlegge hva huset trenger for å finne ut av hvilket vårprosjekt som er mest kritisk. Det gode vårprosjektet kan være stort eller lite, alt etter behov. Noe som de fleste kanskje merker etter en lang, kald vinter er om huset trenger varmeisolering. Hvis du bor på sørlandet, kan varmeisolering være nærmere enn du tror. Varmeisolering i Stavanger er rett rundt hjørnet, hvis du vil inkorpoerere isolering i ditt vårprosjekt for hjemmet. Da kan det plutselig bli mye å spare på varmeregningen og du kan få en mye mer klimavennlig bolig. 

Nytt liv i haven

Når isoleringen er tatt hånd om og dere er sikret en bedre vinter neste år, kan man legge grunnlag for alt som kan spire og gro utenfor. De fleste er blitt mye mer opptatt av å plante og så de siste årene og selvforsyning er en stor trend som er på vei til å bli allemannseie. Det finnes nemlig mange grønnsaker, urter og bær som man lett kan så selv og bokstavelig talt høste fruktene av gjennom hele sommeren og høsten. Det å kunne spise selvdyrkede grønnsaker, bær og urter er en helt særlig glede. Det samme gjelder for poteter – det er bare å glede seg til sensommeren og høsten når man endelig kan plukke sine helt egne poteter. Dette er et perfekt prosjekt når de store prosjektene i huset er overstått, og du kan fokusere på et grønnere liv.