stillas

Finn stillaser i alle størrelser

Finn stillaser i alle størrelser

I dag er det en stor trend å bygge hus selv, men det finnes deler av konstruksjonen som du kanskje ikke burde gjøre helt selv. Her forteller vi deg mer om stillaser og hvordan du kan finne riktig stillas til ditt byggeprosjekt, og om dette er noe du kan gjøre selv. 

Finn riktig stillas

Det er først og fremst viktig å finne det helt riktige stillaset. Det å ha et stillas i riktig størrelse som er praktisk å jobbe på når man skal bygge hus er viktig, men det er også veldig viktig å tenke på sikkerheten. Sikkerhet er nemlig uhyre viktig når det kommer til stillaser. Det er virkelig ikke noe man skal leke med, og derfor er det utrolig viktig og en veldig god ide at man rådfører seg med profesjonelle når man skal bygge stillas. Det er nemlig ikke nødvendigvis sånn, at dette er noe du burde sette opp selv.

Få profesjonell hjelp

Profesjonelle stillasbyggere er nemlig, ja, du gjettet det – profesjonelle. Det er de av en grunn og det er fordi et selskap som utelukkende fokuserer på bygging av stillaser nødvendigvis også har de sikkerhetssertifikater, den erfaring og den kunnskapen som skal til for å bygge et stødig og trygt stillas. Det er mange skremmende potensielle ulykker man kan forestille seg i forbindelse med jobbing på stillas, som unngås ved å få et trygt, profesjonelt bygget stillas du kan jobbe på. Det er også veldig viktig at stillaset er værsikkert og tåler en ordentlig runde med vind og uvær, uten å falle sammen. 

Vi har altså stadfestet at profesjonell hjelp og en trygg, sikker konstruksjon er utrolig viktig når det kommer til stillas. Hvis du skal bygge hus selv som er mer en èn etasje, blir det rett og slett vanskelig uten et ordentlig stillas, derfor er det alfa og omega at du finner et trygt og profesjonelt stillas.