postkasseskilt

Gi familien en julegave fra nissen

Gi familien en julegave fra nissen

Gi familien en julegave fra nissen

Ungene synes alltid at det er gøy å få gaver. Men det er ekstra stas når de er fra nissen. Hvertfall når ungene er små. Men når man er foreldre ønsker man jo også at barna skal vite at det er dem de har fått de fine gavene av og vil ikke gi nissen all credit for det. 

Derfor er det mange som velger å gi noen gaver fra nissen og noen fra dem selv. En av de gavene som er gode å gi fra nissen er gaver somer til hele familien. Det er kanskje da det virker aller mest naturlig og aller lettest å lure ungene til å tro på det. 

En hyggelig gave man kan bestille som er til hele familien er et postkasseskilt. Det er et skilt der man kan ha illustrasjoner av alle i familien og de lages helt unikt til hver unike familie. Vi bestilte vårt på https://sohu-shop.no/shop/postkasseskilt-94s1.html og jeg gleder meg sånn til at ungene skal pakke det opp på julaften.

En fin gave alle får glede av 

Da jeg var liten husker jeg at det var veldig populært å ha postkasseskilt. Det var ikke noe vi hadde hjemme hos oss, men det er noe som mange av vennene våre hadde og jeg syntes alltid at det var så koselig. Det er ikke noe jeg syntes det var særlig naturlig å ha før vi fikk barn, men nå som vi har barn og de begynner å bli store nok til å skjønne det, synes jeg det er en fin ting jeg har lyst til å gjøre.

Aå I år har vi bestilt er postkasseskilt og jeg håper at alle ungene vil synes det er like hyggelig som mannen min og jeg synes det er. Vi gleder oss hvertfall til det kommer.