hårtap

Hår er blitt et tegn på skjønnhet hos menn

Hår er blitt et tegn på skjønnhet hos menn

Lei av å bli tynnere i håret?

Mange menn opplever tidlig å bli tynn i håret. Det er få ting som er verre enn hårtap, spesielt dersom du er i dine yngre år. Noen mister hår helt ned i 20-års alderen. Majoriteten av menn mister hår mellom 25 og 60 år, da dette er et gen som gjerne treffer menn oftest. Det hender at kvinner også får det, men da er det gjerne veldig sjeldent og i mindre grad. 

De aller fleste menn, uansett alder, blir veldig påvirket av hårtap. Det er rett og slett ikke noe gøy å miste håret sitt, uansett hvilken alder en er. Dermed er det naturlig å søke etter en hårtap behandling uansett kjønn og alder for å få håret sitt tilbake. Det er derimot mange andre steg en også må inngå for å sikre at en ikke mister håret i mange år fremover også, da hårtap behandling alene ikke kan gjøre jobben for deg. 

Hårtap behandling er kun en start

Det å igangsette en hårtap behandling er bare en start, og det er viktig at en også tar tak på andre områder. Dette gjelder først og fremst hvordan du behandler håret ditt. En kan sammenligne dette med vekttap og trening. Det hjelper fint lite om en trener hver eneste dag, dersom du spiser mye mer enn du forbrenner. På samme måte hjelper det ikke med hårtap behandling om du skader ditt hår i det daglige.

For eksempel er det mange som skader håret sitt med dårlige produkter, at de dusjer for ofte, eller at de rett og slett drar i det og styler det med dårlige produkter. Det er viktig å ta slike problemer ved roten også, da ingen hårtap behandling er perfekt, og om du medvirker til hårtapet, så blir det vanskelig for hårtap behandling å utgjør en forskjell.