rgb led strip

Hvem vil du være i innredningsstilen din?

Hvem vil du være i innredningsstilen din?

editorial

Du kan på mange måter tenke på hjemmet ditt som et helt blankt lerret som du kan fylle ut med deg. Det er bare litt vanskelig hvis man ikke vet helt hvor man skal begynne, hva man skal fokusere på og hva man skal fylle hjemmet med. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan tenke for å få personlig stil inn i innredningen. Det er kanskje ikke så vanskelig som du tror. 

Hvorfor er personlig stil i vinden? 

Det er vanskelig å lese et interiørblad, en artikkel om innredning på nettet eller se på Instagram og Pinterest, uten å støte inn i begreper om personlig stil. Det er rett og slett det innredningsverdenen handler om akkurat nå, og det er kanskje ikke så rart etter mange år med minimalisme, der alle har hatt tilnærmet samme stil som hverandre.

rgb led strip

Nå vil vi vise hvem vi er gjennom innredningen og sørge for å fortelle en historie om oss, både til oss selv og til andre. Det blir en slags visuell fortelling, men det krever at man vet hva man vil fortelle og har et overblikk over hvilke elementer som er viktige.

Det er lurt å fokusere på farger og teksturer som du føler representerer din stil – her kan du med fordel lage fargekart og moodboards for å finne frem til de helt riktige stemningsgivende kombinasjonene. Det er en prosess som kan ta litt tid, men som kan være svært givende. 

Bruk lys som nøkkelelementer 

En ting som man med fordel kan fokusere på i denne prosessen, er lys. Det er nemlig noe som i stor grad bidrar til å skape stemning i boligen, og som gir noe helt spesielt til hjemmet. Man kan fokuser på helt vanlig lys, eller man kan se på rgb led strip og hvordan man kan bruke dette for å få et helt spesielt uttrykk. Det er bare fantasien som setter grenser.