fedex norge

Send pakker fra Norge

Send pakker fra Norge

Når man sitter helt her oppe nordpå i Norges landstrakte land, med en pakke som skal sendes ut i verden, kan det noen ganger være uoverskueligt med alle de forskjellige fraktservicefirmaer, og uforståelige tollregler. Det er derfor en god ide å henvende seg til et av de mest velrennomerte og pålitelige fraktfirma som finnes, nemlig fedex Norge. 

Fedex startet i sin tid i USA, men har senere ekspandert til store deler av verden, i takt med at etterspørselen har vokst. Det er derfor et godt valg, hvis du skal sende en pakke fra Norge. Hos Fedex har du flere valgmuligheter, om det er en hasteforsendelse, eller om du er ute i god tid med pakken din. 

Fordelen med å benytte seg av et erfarent og pålitelig fraktservice selskap, er at de har fullstendig overblikk over de forskjellige lands tollregler, og kan sørge for at forsendelsen din kommer trygt igjennom tollen. Hvis pakken din blir holdt igjen i tollen, så kan det nemlig være en langsommelig prosess å få den ut igjen. Det vil du helst unngå. 

Du kan finne opplysninger om toll på Fedex sine hjemmesider, du finner både generell informasjon, samt konkrete opplysninger om de nødvendige dokumenter som noen land krever utfylt, for at forsendelsen skal komme trygt igjennom tollen.

Hvis du skal sende til et land, hvor de krever korrekt dokumentasjon, så kan det være en lettelse for deg, å få støtte hos Fedex Norge. Du finner nemlig all nødvendig informasjon på hjemmesiden, både generelle bestemmelser og de bestemte lover for de land som de tilbyr forsendelse til. Hvis du er i tvil, så kan du alltid kontakte dem via kundeservice. På denne måten kan du sende pakken i visshet om at den nok skal komme trygt igjennom tollen, og ankomme mottakeren i god stand. 

Også selvfølgelig til en konkurransedyktig pris, og med kort og effektiv forsendelsestid.