Båt

Skal du kjøpe ny båt?

Skal du kjøpe ny båt?

Skal du kjøpe ny båt? Da er det viktig at du velger en som passer for dine ønsker og behov. Her må du blant annet tenke på hvilken type og størrelse av båt som egner seg for deg. Hvor mange personer skal det være plass til, og har dere behov for plass til overnatting? Hvor fort må du kunne seile, og hvilke avstander skal den egne seg til? Skal den ha noen spesielle egenskaper eller funksjoner? Og hvor mye kan den koste – både å kjøpe, men også i drivstoff, vedlikehold osv.? Det er mange ting å ta stilling til, og noen ganger kan det være en god idé å snakke med en erfaren person som kan gi deg den nødvendige rådgivning og veiledning. Dette gjelder spesielt for deg som kjøper båt for første gang og ikke har så mye viten på området.

Hos E39 Båt & Henger har de mange års erfaring på området. De forhandler båter, tilhengere, påhengsmotorer og annet utstyr og tilbehør til et bredt utvalg av formål og personer. Her kan de gi deg den nødvendige veiledning i forbindelse med kjøpet, og de kan hjelpe deg til å finne presis den båten som egner seg best for deg. Det gjelder uansett om du er på utkikk etter en båt til seilturer på deilige sommerdager, til fiskeri eller kanskje til vannsport. De har et stort utvalg av båter, og forhandler noen av markedets mest anerkjente og populære merker.

Du kan se utvalget av deres båter på nettsiden eller du kan besøke deres butikk på Eikanger nær Bergen. Derfor er de et særlig godt valg til deg som skal kjøpe båt i Bergen, fordi du har muligheten til å komme ut og prøvekjøre båten i sjøen. Det gir en bedre fornemmelse for om det er det riktige valget for deg.