rubiks kube

Slik kan du lære å løse rubiks kube

Slik kan du lære å løse rubiks kube

Det er faktisk sånn at alle kan lære seg å løse en rubiks kube, men det kan godt kreve en del mer tålmodighet enn du hadde trodd. Det er bare bra – for hjernen trenger trim, og det kan den få gjennom en god utfordring. Hvis du vil prøve å lære deg å løse en rubiks kube, så kan du lese med her for å få vite hvordan du skal gå frem. 

Finn gode løsninger på nettet 

I dag kan man heldigvis finne nesten all informasjon man leter etter på nettet. Det gjelder også informasjon om hvordan man best kan løse en rubiks kube. Det finnes utrolig mange fremgangsmåter, og de færreste kan løse den tilfeldig eller på første forsøk. Det er noe som krever en del øvelse, men det er lurt å sette seg godt inn i hvordan den fungerer først.

Det finnes heldigvis mange guides og tutorials på nettet som man kan forholde seg til. På http://mastercubestore.no/ kan man finne en sånn guide, så man kan bli en mester til å løse rubiks kube. Det er en utrolig morsom og praktisk form for hjernetrim, og det er det mange gode grunner til. 

Ta den med deg overalt 

En av de tingene som gjør at en rubiks kube er utrolig praktisk som hjernetrim, er at man kan ta den med seg overalt og teste den ut på en morsom og spennende måte. Det vil si at man kan ta frem rubiks kuben hver gang man har en impuls til å plukke frem telefonen sin. Det er en mye bedre måte å utfordre seg selv og å bli underholdt på, og når man har en rubiks kube i lomma, så har man alltid noe å holde på med når man venter eller har et øyeblikk til overs. Da er det lett å øve seg og bli god. Når du er blitt en mester på å løse den vanlige kuben, kan du prøve en ny kube.